Het futuristische vlaggenschip van Shoebaloo

Shoebaloo heeft zijn flagshipstore in Amsterdam volledig vernieuwd. De Nederlandse schoenenketen heeft zijn winkel aan het Koningsplein onder handen laten nemen door MVSA Architects. Het resultaat? Een futuristisch-ogend schoenenwalhalla.

Shoebaloo is 39 jaar geleden opgericht door Hartog Streim, die vorig jaar het stokje heeft overgedragen aan zoon Marlon Streim. De keten heeft naar eigen zeggen een reputatie opgebouwd als de locatie voor high-end designerschoenen.

Speciaal voor de opening lanceerde Shoebaloo een lijn Celebration Editions in samenwerking met de designstudio’s van wereldberoemde merken als Jimmy Choo, Gianvito Rossi, Dolce & Gabbana, D-squared en Giuseppe Zanotti. De Celebration Editions zijn door gebruik van het herkenbare blauw Shoebaloo-gecustomized, stelt de retailer. De collectie voor zowel heren als dames is  exclusief verkrijgbaar in de verniewde winkel in Amsterdam.

De winkel werd op 27 november officieel heropend, waarna hij een dag later toegankelijk was voor het grote publiek. Shoebaloo beschikt tevens over vestigingen in Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in